O Nama

Monza concept bar – since 1996

Iza nas je 28 godina iskustva

Ne, ovo ne sme biti jedan od onih predgovora koje preskočite i pre nego ste počeli sa čitanjem.

Ne sme, jer Monza zaslužuje mnogo divnih reči, misli, emocija i uspomena. 

Pre nego nastavimo i uronimo u priču, želimo da Vam se zahvalimo što ste vernošću i lojalnošću stvorili ugostiteljsku instituciju našeg grada. Hvala Vam. Bez Vas ne bismo uspeli.

Jer… Vi ste deo nase porodice.

A, porodica je svetinja.

PREDSTAVLJAMO VAM

MONZA
CAFFE

Slavilo se, zaljubljivalo, sklapali su se dogovori i poslovi, a ponekad raskidale velike ljubavi. Patilo se i smejalo, radovalo i plakalo, ali je uvek bilo baš kao kod kuće! Osnovna želja nas kao domaćina je da se svaki naš gost oseti potpuno prijatno i opušteno, a opet uvaženo i bitno. Trudimo se da svaki dan u Monzi bude mali jubilej, slava životu i sitnim ljudskim radostima. Vremenom smo se i proširili. Ne, nije bilo lako, ali je bilo divno!

Predstavljamo VAM

MONZA
ATRIUM

Postoje neki prostori za koje iako želite izgovoriti million reči, ipak ih ne možete dovoljno približiti, jer te iste reči ograničavaju. Naš “Atrijum” je beskraj uživanja! Zamislite samo da ste… recimo, na moru. E, pa, otprilike identičnu atmosferu doživećete u bašti koju zovemo “Atrijum”, koja je posebna ne samo u Kikindi, nego i u okruženju. Rustične šalukatre, tipične za primorske gradiće, udobne pletene stolice, kamen koji odaje utisak starog grada…

PREDSTAVLJAMO VAM

MONZA
CORNER

Za Kikindu rado kažu da je grad dobrih ljudi, a mi dodajemo i pravih hedonista! Upravo zato smo formirali i “Monza Corner” baštu koja krasi sam ulaz u “Monza Concept Bar”. Sugrađani, turisti, slučajni ili namerni prolaznici, rado će svratiti na šoljicu kafe, ceđeni miks ili doručak sa pogledom na grad. Uveče se u “Monza Corner” bašti traži mesto više, jer muzika i ugođaj plene i pozivaju da ostanete bar još koji sat. Zato što volimo da Vam ugađamo.

PREDSTAVLJAMO VAM

MONZA
LOUNGE

Kada poželite da provedete vreme u omiljenom lokalu, ali da imate apsolutnu privatnost, naš lounge je Vaš izbor! Stvoren je sa idejom da Vam pružimo najbolji ugođaj kada su u pitanju neki Vaši jubileji, proslave, poslovni sastanci ili neko važno okupljanje. Lounge raspolaže sopstvenim ulazom, šankom, toaletom i ostalim činiocima jednog pravog kutka za hedonizam. Inspiracija za ovaj lokal je bilo kreiranje ekskluzivnog i originalnog Cigar Lounge Bara.

PREDSTAVLJAMO VAM

MONZA
UNDERGROUND

Da li ste se ikad zapitali koliko nam fali prostor za druženje koji bi bio poseban, tradicionalan, kafanski, a opet tako opušten poput dnevne sobe? Kada to kažemo onda mislimo – doslovce! Mesto gde smo opušteni, smireni, gde mi biramo muziku, društvo i hranu?! Moramo da Vas obradujemo i kažemo da takvo mesto postoji i da Vam Monza i tu želju ispunjava! Predstavljamo Vam još jedan segment našeg Koncept Bara – Monza Underground

Close
Close